Select your location


DOORZOEK LEENDERS WEBSITE

KLIK ERGENS OF ( ESC ) OM TE SLUITEN

Houtkachel rond

Ronde houtkachels met hoog rendement

scroll down

Houtkachel rond


Bent u op zoek naar een ronde houtkachel? Leenders Haardkachels biedt diverse ronde houtkachels van hoge kwaliteit. Bekijk hieronder onze collectie.

Ronde houtkachel kopen


Waarom zou u voor een houtkachel van Leenders Haardkachels kiezen? Ten eerste bieden we diverse elegante, ronde ontwerpen die perfect passen in elk interieur. Elke kachel uit onze serie combineert esthetiek met functionaliteit, en heeft een unieke vormgeving met een passend vuur. Of u nu een compact model nodig hebt voor een kleinere ruimte of een eyecatcher zoekt voor een grotere ruimte. Wij hebben een ronde houtkachel die perfect bij uw behoeften aansluit.

Onze ronde houtkachels zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook uiterst efficiënt. Ze garanderen een hoge warmteopbrengst en efficiënte verbranding, waardoor u minder hout verbruikt. U bent jarenlang verzekerd van gezellige warmte.

We vervaardigen onze producten met trots in Nederland. Onze houtkachels zijn een mooi voorbeeld van Dutch Design. Als Brabants familiebedrijf zetten we ons in voor lokale samenwerkingen en duurzame productie. Ook de onderdelen voor onze kachels laten we zoveel mogelijk maken door lokale bedrijven.