Select your location


DOORZOEK LEENDERS WEBSITE

KLIK ERGENS OF ( ESC ) OM TE SLUITEN

Moderne houtkachel

Houtkachels modern design

scroll down

Moderne houtkachel


Een moderne houtkachel van Leenders Haardkachels is een blikvanger in iedere ruimte. Bekijk hieronder onze collectie houtkachels met een modern design.

Houtkachel modern design kopen


Bent u op zoek naar een design houtkachel? Onze kachels zijn met veel oog voor detail en passie ontworpen. Iedere kachel in ons assortiment heeft een eigen identiteit en uniek vuur. In onze collectie vindt u onder meer moderne, vrijstaande houtkachels, zwevende kachels, grote kachels en kleine exemplaren. Voor iedere ruimte hebben we een houtkachel die past.

Onze producten bieden een efficiënte verbranding en een hoog rendement. Daardoor hebt u relatief weinig hout nodig om een ruimte te verwarmen. Onze haardkachels zijn van superieure kwaliteit en staan garant voor vele jaren gezellige warmte.

Moderne kachels van Leenders Haardkachels zijn echt Dutch Design. Leenders Haardkachels is namelijk een echt Brabants familiebedrijf en onze producten worden in Nederland gefabriceerd. Ook voor onderdelen werken we zoveel mogelijk samen met lokale partners.