Select your location


DOORZOEK LEENDERS WEBSITE

KLIK ERGENS OF ( ESC ) OM TE SLUITEN

Hangende houtkachel

scroll down

Hangende houtkachel


Stijlvol, hoog rendement en superieure kwaliteit. Maak kennis met de hangende houtkachels van Leenders Haardkachels. Bekijk hieronder onze collectie van zwevende houtkachels.

Hangende houtkachel kopen


Een zwevende houtkachel wordt aan de muur of het plafond gemonteerd. Hiervoor worden speciale beugels of een steunconstructie gebruikt. We adviseren om een hangende kachel altijd door een professional te laten installeren. Houd er ook rekening mee dat de muur of het plafond sterk genoeg moet zijn om de kachel te kunnen dragen. Daarnaast moet de kachel uiteraard aan het rookkanaal bevestigd worden.

Leenders Haardkachel is een Brabants familiebedrijf dat al sinds 1979 kachels maakt. Met veel oog voor detail maken we kachels van hoge kwaliteit. Onze producten bieden een hoog rendement en staan garant voor vele jaren van sfeervolle warmte. Ieder van onze kachels heeft een eigen identiteit en uniek vuur.

Een houtkachel van Leenders is een echt Nederlands product. Onze houtkachels worden in Oirschot gefabriceerd en ook voor de onderdelen werken we zoveel mogelijk samen met regionale partners.